waterbuffels

Lekker en gezond voor mens en dier

Omdat wij van pure en eerlijke voeding houden en ik dit ook voor mijn hond belangrijk vind, ben ik vanmiddag langsgegaan bij Tante Yo.
Zij is met haar winkeltje gevestigd in de Waterbuffelboerderij Arns in Zevenaar.
De buffels worden daar gehouden voor de melk, waarvan heerlijke melkproducten worden vervaardigd, zoals mozzarella.
De dieren lopen lekker buiten en in een open stal en krijgen geen antibiotica of andere troep toegediend. Af en toe worden oude buffels geslacht, het vlees wordt verkocht in de eigen winkel en alles wat niet voor menselijke consumptie geschikt is wordt verwerkt tot voeding en lekkers voor hond en kat, zonder geur- en kleurstoffen. Zo wordt niets verspild en is het cirkeltje weer rond – hier houd ik van!
Daarnaast hebben ze veel verse groenten en fruit vers van het land.
Voor Bailey heb ik verse buffelharten en -longen gescoord om te drogen en om als beloningssnack te voeren. Juultje mag nieuwe brokjes proberen van eerlijk vlees en Tom maak ik blij met een waterbuffelbiefstuk.
En ikzelf als vegetariër geniet van heerlijke buffeljoghurt, mozzarella en vanillevla.

Een echte aanrader voor wie ook van eerlijk en natuurlijk houdt voor mens en dier!

Tante Yo brokkenTante Yo gedroogde snacksTante Yo

 

 

 

 

 

 

Ik heb daar hele fijne mensen ontmoet en een middag gehad waar ik helemaal blij van word – mijn dag kan niet meer stuk!

En voor wie heel goed kijkt, ziet misschien dat mijn portfolio album daar nu op de plank staat en bewonderd kan worden