puppyfotoshoot

Puppy groei fotoshoots – een all inclusive pakket

 

Een puppy fotoshoot is eigenlijk een newborn fotoshoot van je hond

Ben je de gelukkige eigenaar van een puppy of komt er binnenkort een puppy bij je wonen?
Gefeliciteerd! Het is zo’n enorme verrijking van je leven!
Bij dit superschattige hondje komen wel veel dingen kijken die je moet regelen. Zoals een riem en een halsband. Of toch liever een tuigje? Een lekkere hondenmand en misschien ook een bench voor de nodige rust. Welk voer ga je geven aan je pup? Een fijne dierenarts zoeken en de eerste inentingen. Natuurlijk zoek je ook een leuke hondenschool voor de nodige opvoedtips.

En niet te vergeten: een puppy fotoshoot!

Puppy’s groeien zo hard dat het bijna niet bij te houden is. Ze zijn maar heel even zo klein. Je ziet ze met de dag groeien en voor je het weet is de puppytijd voorbij en jouw hond een prachtige puber en een schitterende volwassen hond.

De tijd vliegt, en daarom is het zo waardevol om mooie foto’s te maken als herinnering aan die schattige puppytijd. Dat doe je natuurlijk zoveel mogelijk met je smartphone, want die heb je altijd wel bij de hand voor prachtige kiekjes.

Maar wil je ook tastbare herinneringen, zoals fotoafdrukken een foto aan de muur, een album of een drieluik om neer te zetten?

 

Meegroei fotoreportage van jouw pup

Ik leg met de meegroei fotoreportage de groei en ontwikkeling van jouw pup in zijn eerste levensjaar vast op foto.
Wij spreken daarvoor 3 keer af: de eerste keer met 10/12 weken, de tweede keer met 6/7 maanden en de derde keer als jouw hond een jaar oud is.

 

 

Hoe gaat een puppy fotoshoot in z’n werk?

Ik heb alle geduld en neem alle tijd voor een puppy fotoshoot. Want ik weet uit ervaring dat puppy’s een concentratievermogen hebben als een goudvis. Ze vliegen van links naar rechts, overal is iets interessants te zien en te ontdekken en ineens zijn ze moe. Soms worden ze dan vervelend en reageren overprikkeld, soms vallen ze om en slapen als een blok.
Jouw pup krijgt alle ruimte tijdens de fotoshoot en ik vang de mooiste momenten met mijn camera.
Voor de fotoshoot spreken wij af op een locatie naar keuze.

Puppy groei fotoshoot all inclusive, wat houdt dat in

 • Wij plannen in een jaar tijd 3 fotoshoots met jouw pup.
 • De fotoshoot duurt gemiddeld een uur.
 • Voor de fotoshoot spreken wij af op een locatie naar keuze.
 • Na elke fotoshoot kan je in jouw eigen galerij in mijn webshop 5 foto’s kiezen die afgedrukt worden op mooie fotokaarten van 20x25cm. De ca.5 mm dikke stevige kaarten zijn zijdeglans geprint met of zonder passe-partout. Je kan ze makkelijk neerzetten op bijvoorbeeld een ezel of op een fotorail aan de muur.
 • Per fotoshoot zijn er ca. 20 foto’s om uit te kiezen.
 • Met de eerste 5 kaarten ontvang je ook een prachtige fotobox om alle kaarten in te bewaren. De bewaarbox is tevens te gebruiken als fotostandaard. Je kiest zelf de kleur van jouw box en de bovenkant van de box kan gepersonaliseerd worden met de naam van jouw hond.
  Aan het einde van het jaar heb je dus een box met 15 foto’s van jouw hond.
 • Naast de fotobox ontvang je na de derde fotoshoot een foto album van jouw hondje met de eerder uitgekozen foto’s. Het album is 20x20cm groot met 5 stevige kartonnen spreads, waar ongeveer 12 foto’s op plaats hebben.
 • En als topper ontvang je ook nog een prachtige verjaardagskalender van 30x45cm met maar liefst 12 pagina’s met foto’s van jouw hond.
 • Alle foto’s die afgedrukt zijn ontvang je tevens als digitaal bestand in social media kwaliteit om online met je hondje te pronken.

De totale kosten van dit jaarproject zijn €475

Dat is een voordeel van maar liefst €170

Vóór de eerste fotoshoot vraag ik om een aanbetaling van 50%, het resterende bedrag mag vóór de derde fotoshoot voldaan worden.

Lijkt jou dit leuk? Laten we dan snel een afspraak voor het eerste fotomoment maken!

Is jouw pup al iets ouder? Geen probleem, ook dan gaan we er een mooi jaar van maken. Neem gewoon contact op om te overleggen!

 

Ja, ik wil een puppy fotoreportage!