Hondenfotograaf in Arnhem

Hondenfotograaf in Arnhem, Hondenfotograaf in Nijmegen, Hondenfotograaf in Ede, Hondenfotograaf in Zevenaar, Hondenfotograaf in Apeldoorn

Hondenfotograaf in Arnhem

Hondenfotograaf in Arnhem, Hondenfotograaf in Nijmegen, Hondenfotograaf in Ede, Hondenfotograaf in Zevenaar, Hondenfotograaf in Apeldoorn

Hondenfotograaf Arnhem

Hondenfotograaf in Arnhem

Word ​je blij van mijn foto’s? Gebruik dan het contactformulier. Vervolgens neem ik via mail contact met ​j​e op en stuur ik ​jou een vragenlijst.

Lees alle info’s op mijn website goed door en struin door mijn producten, om mijn vragenlijst zo uitgebreid mogelijk te kunnen invullen. Vertel mij, wat ​jou bevalt en wat ​je van onze shooting verwacht. Zo kan ik reeds tijdens de fotoshooting op bepaalde details in onder andere de beeldcompositie aandacht geven.

Vervolgens gaan we de shooting plannen. Samen prikken we een datum en ontvang​ je alle belangrijke informatie rondom jouw shooting van mij – hoe ​je ​jezelf en jouw hond op de shooting kunt voorbereiden en wat ​je op de grote dag allemaal mee kunt nemen.

Ik help ​jou graag bij alle beslissingen rondom de locatie, jouw outfit en laat graag vooraf, als ​je dat wenst, mijn producten zien.

Jouw fotoshoot met hond

Er is geen goed of fout, er is alleen maar persoonlijke smaak. Kom​ je uit de stad en hou​ je van duidelijke moderne lijnen in neutrale kleuren? Dan kiezen we een urbane locatie met baksteen, graffity, architectonische highlights, reflecterende oppervlaktes.

Ben​ je meer van de natuur en breng​ je j​e tijd met jouw hond het liefst door in het bos? Wil​ je romantische of natuurlijke foto’s, bonte kleuren en misschien een zonsondergang?

Ook dat is mogelijk. Voor waterliefhebbers zijn er natuurlijk ook genoeg plassen en strandjes in de buurt.

Voor foto’s bij jou thuis beschik ik over een portable studio.

Laat mij weten of​ je een favoriete locatie hebt of wat jouw voorkeur is.

Als hondenliefhebber en fotograaf ken ik veel spots en herken ik het potentieel van een locatie.

Hondenfotograaf Arnhem

Hondenfotograaf in Arnhem

Word ​je blij van mijn foto’s? Gebruik dan het contactformulier. Vervolgens neem ik via mail contact met ​j​e op en stuur ik ​jou een vragenlijst.

Lees alle info’s op mijn website goed door en struin door mijn producten, om mijn vragenlijst zo uitgebreid mogelijk te kunnen invullen. Vertel mij, wat ​jou bevalt en wat ​je van onze shooting verwacht. Zo kan ik reeds tijdens de fotoshooting op bepaalde details in onder andere de beeldcompositie aandacht geven.

Vervolgens gaan we de shooting plannen. Samen prikken we een datum en ontvang​ je alle belangrijke informatie rondom jouw shooting van mij – hoe ​je ​jezelf en jouw hond op de shooting kunt voorbereiden en wat ​je op de grote dag allemaal mee kunt nemen.

Ik help ​jou graag bij alle beslissingen rondom de locatie, jouw outfit en laat graag vooraf, als ​je dat wenst, mijn producten zien.

Jouw fotoshoot met hond

Er is geen goed of fout, er is alleen maar persoonlijke smaak. Kom​ je uit de stad en hou​ je van duidelijke moderne lijnen in neutrale kleuren? Dan kiezen we een urbane locatie met baksteen, graffity, architectonische highlights, reflecterende oppervlaktes.

Ben​ je meer van de natuur en breng​ je j​e tijd met jouw hond het liefst door in het bos? Wil​ je romantische of natuurlijke foto’s, bonte kleuren en misschien een zonsondergang?

Ook dat is mogelijk. Voor waterliefhebbers zijn er natuurlijk ook genoeg plassen en strandjes in de buurt.

Voor foto’s bij jou thuis beschik ik over een portable studio.

Laat mij weten of​ je een favoriete locatie hebt of wat jouw voorkeur is.

Als hondenliefhebber en fotograaf ken ik veel spots en herken ik het potentieel van een locatie.

Hondenfotograaf Arnhem, Apeldoorn, Ede, Nijmegen

Puppy groeireportage

Puppy groei fotoshoots – een all inclusive pakket
Een puppy fotoshoot is eigenlijk een newborn fotoshoot van je hond

Hondenfotograaf Arnhem, Apeldoorn, Ede, Nijmegen

Afscheidsfotografie

 

Als jouw hond niet meer veel tijd blijft en je binnenkort afscheid moet nemen, neem dan contact met mij op. Ik zal altijd proberen op korte termijn tijd voor jullie vrij te maken. Jouw dier en zijn behoeftes staan op de eerste plaats.

Hondenfotograaf Arnhem

Fotoshoot pakketten

 

Voor elk budget is er wel een fotoshoot pakket. Vervolgens kun je kwaliteitsafdrukken of producten bestellen, waar je jarenlang plezier aan zult hebben.

Hondenfotograaf Arnhem, Apeldoorn, Ede, Nijmegen

Puppy groeireportage

Puppy groei fotoshoots – een all inclusive pakket
Een puppy fotoshoot is eigenlijk een newborn fotoshoot van je hond

Hondenfotograaf Arnhem, Apeldoorn, Ede, Nijmegen

Afscheidsfotografie

 Als jouw hond niet meer veel tijd blijft en je binnenkort afscheid moet nemen, neem dan contact met mij op. Ik zal altijd proberen op korte termijn tijd voor jullie vrij te maken. Jouw dier en zijn behoeftes staan op de eerste plaats.

Hondenfotograaf Arnhem

Fotoshoot pakketten

Voor elk budget is er wel een fotoshoot pakket. Vervolgens kun je kwaliteitsafdrukken of producten bestellen, waar je jarenlang plezier aan zult hebben.

Wat als?
De droom van het perfecte model…

Er zijn veel dingen, die mijn klanten bezig houden vóór de shoot en maar al te vaak wordt er dagen over nagedacht – wat als de hond niet luistert.
Veel hondenbezitters stoppen veel energie in de opvoeding van hun trouwe viervoeter en wiens hond eigenlijk altijd luistert, maar wat als hij dat precies op deze belangrijke dag niet doet???
En dan zijn er mensen die zeker weten dat hun hond zijn eigen zin heeft en al verwachten dat het voor hun hond moeilijk is om stil te blijven zitten.
Het maakt niet uit wat voor soort hondenbezitter je bent, je wilt graag foto’s die je hond laten zien zoals hij is en niet perfect poserend en stilstaand.
Natuurlijk maakt het mijn werk een stuk gemakkelijker als je je hond rustig kunt laten zitten, maar als dat niet zo is, dan is dat ook niet erg.
Door mijn ervaring met dieren heb ik een eindeloos geduld en ook een goed gevoel voor mijn diermodellen ontwikkeld.

Vaak weet ik al waar ze naar toe zullen lopen en zo niet, dan heb ik een repertoire aan interessante dingen bij me, waarmee ik de aandacht van de hond op mij kan vestigen.

De veiligheid van jouw hond staat altijd voorop!! Ik neem geen onnodig risico, vooral in stedelijke omgevingen, en geef er de voorkeur aan de hond aan de leiband te houden in plaats van dat er iets gebeurt. De riem en halsband worden vervolgens uit de foto’s verwijderd en je bent helemaal vergeten dat ze er zelfs waren.

Last but not least, het is belangrijk voor mij om jouw hond te nemen zoals hij is. Is hij een kleine “wildebras”, die gewoon niet graag stil zit? Dan hebben we de beste voorwaarden voor geweldige actiefoto’s. Is jouw hond meer van ​het trage soort? Dan heb ik alle tijd van de wereld, om jouw hond perfect in scéne te zetten. Er is geen regel die zegt dat een hond moet staan, zitten of liggen voor ‘de perfecte foto’.

Portfolio 8696

Ervaringen met Dierbaar Beeld – hondenfotograaf in Arnhem

Mijn hond is op de foto gezet. De hondenfotograaf in Arnhem heeft veel aandacht en liefde voor de honden. Dat kun je zien en helpt denk ik bij het maken van de foto’s. Mijn hond is in het bos gefotografeerd, zeer mooi in een natuurlijke omgeving.

Brenda

Mijn hond is 2019 op de foto gezet door Dierbaar Beeld, hondenfotograaf Arnhem, die is heel goed gelukt.
lk heb 2 foto’s op canvas doek besteld met de 2 mooiste foto’s.

Samantha

Anke van Dierbaar Beeld, hondenfotograaf Arnhem, heeft mijn 2 honden gefotografeerd. Het ging zo soepel en natuurlijk allemaal. Ik dacht in het begin dat ze niet zouden mooi gaan poseren maar Anke heeft de tijd genomen en het resultaat was geweldig.
Tijdens de fotoshoot namen mijn honden de benen toen ze een andere hond gezien hadden en Anke heeft het leuk vastgelegd, een hilarische foto.
Ik zou Anke iedereen van harte aanbevelen om een keertje je lieve huisdier op foto’s te zetten, super ervaring en geweldige tijd met deze gepassioneerde fotograaf met veel liefde voor dieren.

 

Ella