Recensies

Ervaringen van klanten met fotograaf Dierbaar Beeld

Het meest bang was ik dat het geposeerde foto’s zouden worden waar ik zelf helemaal niet van hou. Dit was alles behalve zo. Ik kon lekker zelf mijn ding doen en de fotografe legde dit vast met of zonder mij erop.
Favoriete gedeelte van de fotoshoot was het zien van de foto’s die Anke al geschoten had op haar camera. Je krijgt direct bevestigd dat er een hoop mooie tussen zitten en als je er naast staat te kijken (met je pony die elke keer staat te suffen) of zelf erbij op staat lijkt het altijd of het nooit wat wordt haha.
Anke is een heel rustig persoon, neemt de tijd, heeft geduld. Ze zet het dier en de persoon op de foto zoals het op dat moment is, er wordt niks geposeerd of beïnvloed. Het gaat gewoon heel natuurlijk!

Malou

Mijn grootste zorg was dat Basko wat onrustig zou zijn. Dat was hij helaas eerst ook maar fotograaf Arnhem deed haar best om hem op zijn gemak te stellen en dat heeft toch mooie foto’s opgeleverd.
Mijn favoriete gedeelte was op het bospad. Op het bankje zitten lukte niet meer zo goed, maar ook in die positie heeft Anke mooie foto’s gemaakt, vooral van zijn kop.
De fotograaf neemt alle tijd en stelt de hond op zijn/haar gemak, zodat er rust ontstaat en daardoor goede foto’s.

Gertjan

Wij kregen de fotoshoot cadeau en vonden het wel een heel leuk en origineel cadeau.
De hele fotoshoot verliep lekker vlotjes, ook voor de honden.
De flexibiliteit van de fotograaf wat betreft het plannen van een afspraak vonden wij erg prettig. Anke komt als een rustig persoon over, wat ook voor onze honden fijn was.
Ondanks dat 1 van de honden bang is voor vreemden had zij totaal geen problemen met het nemen van de foto’s en bleef ze lekker op haar gemak.

Miranda

Als je te horen krijgt dat je binnenkort afscheid moet nemen van een geliefd gezinslid dan komt dat heel hard aan.

Om een mooie foto/herinneringen te hebben van onze hond hebben we Dierbaar Beeld benaderd voor een shoot. Super dat het mogelijk was om op kort termijn een afspraak te maken en heerlijk buiten zodat onze hond zich ook helemaal op haar gemak voelde.

Super fijn hoe Anke omging met de emotie van onze kinderen.

Ze neemt de tijd en zonder dat je het in de gaten hebt schiet ze de meest geweldig foto’s!

Dankjewel voor dit mooie dierbare beeld van onze Lynn!

Debbie

Omdat onze hond al ziek was bij de fotoshoot vond ik het spannend of het wel zou lukken om in een korte tijd (ze zou het immers niet lang volhouden) een mooie foto te maken. Het was heel fijn dat Anke een plekje uitkoos dichtbij waar we de auto neer konden zetten, zodat we niet ver hoefden te lopen. Uiteindelijk hebben we in korte tijd, zolang onze hond het volhield, echt prachtige en voor ons hele waardevolle foto’s kunnen maken. Anke had zelf goede ideeën voor de foto’s maar we mochten ook aangeven welke foto we zelf nog graag wilden, bijvoorbeeld een foto waar we zelf ook op stonden.

Ons favoriete gedeelte was denk ik toch het samen even kunnen kletsen over elkaars honden en voor ons ook over de verdrietige situatie van een zieke hond, om vervolgens na het foto’s maken even te gaan zitten en de foto’s te bekijken op de camera. Dan is het cirkeltje rond, je hebt kunnen vertellen over het karakter van je hond en vervolgens zie je hoe dat prachtig is gevat op de foto’s die zijn gemaakt. 

Ik heb je inmiddels al aangeraden bij een paar vrienden! Het was heel fijn om dit te doen met Anke. Ze weet wat ze doet, is heel rustig en geduldig, wat heel fijn is bij een hond die niet lang stil kan zitten. Ze maakt prachtige foto’s, heeft kwalitatief hoogwaardige producten die je bij haar kunt bestellen en ze is snel met opleveren en reageren na de fotoshoot. 

Anne

Een paar maanden geleden hebben wij een fotoshoot gehad bij Anke, samen met onze hond Yara.

Gedurende de shoot had Anke heel veel geduld voor onze nogal “ongeduldige” pup. Maar dat was geen enkel probleem!

Het resultaat mag er wezen & de foto’s zijn prachtig! Een shoot doen met je hond? Dan moet je zeker bij Dierbaar Beeld zijn!

Bente

Hartelijk dank voor de prachtige foto’s die je gemaakt hebt van Buddy en je uitstekende service.
Mijn grootste zorg was dat Buddy zich niet (goed) zou laten fotograferen. Als hij iets ‘spannend’ vindt dan kan hij nog weleens lekker eigenwijs zijn.
Maar doordat jij heel rustig bleef en alle tijd nam ging het heel goed.
waar ik met Buddy naast me liep was voor mij het favoriete gedeelte.
Ik ben heel blij dat dát is vastgelegd omdat dat een dagelijkse gewoonte is die er straks niet meer is.
Je komt heel rustig over, luistert naar de wensen, bent vriendelijk én maakt een mooie reportage met uitstekende service.

Jacoline

Ik wilde graag een mooie groene omgeving, we kwamen bij een bos uit waar het zonnetje mooi door de bomen heen scheen, de foto’s/ kleuren zijn precies geworden zoals ik dat wilde.
Ik vond het laatste gedeelte van de shoot erg leuk, Dex (onze hond) werd toen meer ontspannen en ik zag de Dex naar boven komen zoals ik hem graag op de foto zag, uit die foto’s heb ik ook een afdruk besteld die binnenkort in mijn huiskamer komt te staan.
Lieve fotograaf die zowel baasje als hond op zijn/ haar gemak stelt. Goed luistert naar je wensen, en ruim de tijd voor je neemt.
Ik vond het een leuke avond.

Rosanne

Ik was op zoek naar een fotograaf om mij en mijn honden te fotograferen voor mijn werk. Een vraag op facebook gesteld en Anke reageerde gelijk en we hadden op kort termijn een afspraak gemaakt. We hebben een erg leuke foto shoot gedaan in Oosterbeek. Af en toe was ik Anke kwijt, lag ze plat op de buik om prachtige foto’s te maken midden in het bos. Geweldig!
Ook het contact maken met de honden doet Anke zo leuk! We staan er mooi op, zowel de honden als ik… het was echt een hele leuke foto shoot. Ontspannen, gezellig en ik zou Anke echt adviseren als je een foto van je hond wilt. Ik heb de foto’s voor de website van mijn praktijk en krijg iedere keer veel leuke reacties.
Morgen 16 juni heb ik weer een fotoshoot bij Anke. Samen met mijn zoon en honden in Schuytgraaf op een prachtige plek die ze gevonden heeft.
Wij hebben er zin want Anke is echt een top vrouw.
Dank je wel Anke voor de 1ste fotoshoot en denk dat er nog wel wat gaan komen.

Hilda

Anke van Dierbaar Beeld, hondenfotograaf Arnhem, heeft mijn 2 honden gefotografeerd. Het ging zo soepel en natuurlijk allemaal. Ik dacht in het begin dat ze niet zouden mooi gaan poseren maar Anke heeft de tijd genomen en het resultaat was geweldig.
Tijdens de fotoshoot namen mijn honden de benen toen ze een andere hond gezien hadden en Anke heeft het leuk vastgelegd, een hilarische foto.
Ik zou Anke iedereen van harte aanbevelen om een keertje je lieve huisdier op foto’s te zetten, super ervaring en geweldige tijd met deze gepassioneerde fotograaf met veel liefde voor dieren.

Ella

Mijn hond is op de foto gezet. De hondenfotograaf Arnhem heeft veel aandacht en liefde voor de honden. Dat kun je zien en helpt denk ik bij het maken van de foto’s. Mijn hond is in het bos gefotografeerd, zeer mooi in een natuurlijke omgeving.

Brenda

Mijn hond is 2019 op de foto gezet door Anke, hondenfotograaf in Ede, die is heel goed gelukt.
lk heb 2 foto’s op canvas doek besteld met de 2e mooiste foto’s.

Samantha