Een lach, respect en begrip

Eigenlijk had ik geen ambitie om hier ook iets te delen over de jaarwisseling. Ik zie hier zo mooie wensen en verhalen langskomen, wat kan ik daar nog aan toevoegen.
Maar na een prachtige ervaring die ik in de laatste uurtjes van dit oude jaar heb gehad doe ik het toch.
Na en paar mooie fotoshoots deze ochtend ging ik met mijn eigen hond nog even naar het bos. Omdat zij enorme angst voor vuurwerk heeft werd dit een rustig bos, ver van de bewoonde wereld.
Midden in het bos zag ik op afstand een vrouw met een bladblazer op het pad aan het werk. Geen mogelijkheid om uit te wijken, dus de hond kort en dicht bij mij en afleiden maar. Toen de vrouw dit zag stopte zij meteen de bladblazer en liet ons rustig passeren. Ik bedankte haar vriendelijk en wij wensten elkaar een fijne jaarwisseling. Toen wij verder liepen merkte ik dat mij een warm en gelukkig gevoel bekroop. Voor mij was dit een moment van verbinding. Met dit fijne gevoel ga ik het oude jaar uit en begin ik aan het nieuwe.
Geen idee, of deze vrouw dit ook zo heeft ervaren. Maar ik hoop stiekem dat zij dit leest en weet wat het voor mij betekent.
Een lach, respect en begrip, dat zijn de dingen die er voor mij toe doen en die mijn leven mooi maken.
Ik wens iedereen voor 2022 veel van die kleine prachtige momenten, deze te zien en er dankbaar voor te zijn.
Laten we van 2022 een geweldig jaar maken, vol met verbinding en oog voor elkaar!