honden fotoshoot recensie

Mijn hond is op de foto gezet. De hondenfotograaf Arnhem heeft veel aandacht en liefde voor de honden. Dat kun je zien en helpt denk ik bij het maken van de foto’s. Mijn hond is in het bos gefotografeerd, zeer mooi in een natuurlijke omgeving.

Brenda

Testimonial stars

honden fotoshoot shitzu

Anke van Dierbaar Beeld, hondenfotograaf Arnhem, heeft mijn 2 honden gefotografeerd. Het ging zo soepel en natuurlijk allemaal. Ik dacht in het begin dat ze niet zouden mooi gaan poseren maar Anke heeft de tijd genomen en het resultaat was geweldig.
Tijdens de fotoshoot namen mijn honden de benen toen ze een andere hond gezien hadden en Anke heeft het leuk vastgelegd, een hilarische foto.
Ik zou Anke iedereen van harte aanbevelen om een keertje je lieve huisdier op foto’s te zetten, super ervaring en geweldige tijd met deze gepassioneerde fotograaf met veel liefde voor dieren.

Ella

Testimonial stars

hondenfotoshoot herder

Mijn hond is 2019 op de foto gezet door Anke, hondenfotograaf in Ede, die is heel goed gelukt.
lk heb 2 foto’s op canvas doek besteld met de 2e mooiste foto’s.

Samantha

Testimonial stars

hondenfotoshoot labrador

Ik was op zoek naar een fotograaf om mij en mijn honden te fotograferen voor mijn werk. Een vraag op facebook gesteld en Anke reageerde gelijk en we hadden op kort termijn een afspraak gemaakt. We hebben een erg leuke foto shoot gedaan in Oosterbeek. Af en toe was ik Anke kwijt, lag ze plat op de buik om prachtige foto’s te maken midden in het bos. Geweldig!
Ook het contact maken met de honden doet Anke zo leuk! We staan er mooi op, zowel de honden als ik… het was echt een hele leuke foto shoot. Ontspannen, gezellig en ik zou Anke echt adviseren als je een foto van je hond wilt. Ik heb de foto’s voor de website van mijn praktijk en krijg iedere keer veel leuke reacties.
Morgen 16 juni heb ik weer een fotoshoot bij Anke. Samen met mijn zoon en honden in Schuytgraaf op een prachtige plek die ze gevonden heeft.
Wij hebben er zin want Anke is echt een top vrouw.
Dank je wel Anke voor de 1ste foto schoot en denk dat er nog wel wat gaan komen.

Hilda

Testimonial stars

hondenfotoshoot golden retriever

Ik wilde graag een mooie groene omgeving, we kwamen bij een bos uit waar het zonnetje mooi door de bomen heen scheen, de foto’s/ kleuren zijn precies geworden zoals ik dat wilde.
Ik vond het laatste gedeelte van de shoot erg leuk, Dex (onze hond) werd toen meer ontspannen en ik zag de Dex naar boven komen zoals ik hem graag op de foto zag, uit die foto’s heb ik ook een afdruk besteld die binnenkort in mijn huiskamer komt te staan.
Lieve fotograaf die zowel baasje als hond op zijn/ haar gemak stelt. Goed luistert naar je wensen, en ruim de tijd voor je neemt.
Ik vond het een leuke avond.

Rosanne

Testimonial stars