Nieuwjaarsfotoshoot met uw hond

 

Nieuwjaarsfotoshoot met uw hond

Speciaal voor u als gast van Landal De Miggelenberg:

Begin het nieuwe jaar met een fotoshoot met uw viervoeter in het bos voor mooie tastbare herinneringen!

 

De fotoshoot vindt plaats op 1 en 2 januari 2021 van 10 tot 16 uur, bij droog weer in het bos in de buurt van klaphek 46. Bij regen hebben wij een binnenlocatie ter beschikking.

Na een fotoshoot van ca. 20 minuten ontvangt u uw persoonlijke inlogcode voor een online galerij op mijn website, waar u uw favoriete foto’s kunt kiezen en prachtige afdrukken op geselecteerde hoogwaardige producten zoals fotokaarten, kalender of canvas kunt bestellen en afrekenen voor een speciale nieuwjaarsprijs.

Uitleg over deze producten leest u hieronder. De prijzen zijn inclusief fotoshoot en bewerking, excl. verzendkosten.

De aangeboden producten zijn uitgestald bij de receptie, waar u ze alvast kunt zien en voelen.  Bij de receptie kunt u zich ook van tevoren inschrijven voor de fotoshoot.

In de online galerij kunt u tot 22 januari uw keuze maken. Vervolgens ga ik de door u gekozen foto’s bewerken en de producten voor u bestellen. In de eerste helft februari zullen de producten dan bij u worden afgeleverd.

Van alle bestelde foto’s ontvangt u ook een digitaal bestand in schermresolutie met logo, dat geschikt is om bij voorbeeld op social media te delen.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op!

 

Fotokaart 20 x 25 cm

Deze stevige fotokaarten zijn gemaakt van een ca. 4,5 mm dik, luxe natuurkarton. Maximale uitstraling voor uw mooiste foto’s! Kies uw mooiste foto’s in staand (portret) of liggend (landscape). Er is keuze uit Fuji Fotopapier of Mohawk Eggshell fine art papier.Wilt u ook een mooie bewaardoos voor de kaarten? In mijn shop is de FolioBox beschikbaar, in verschillende materialen, maten en kleuren.

Fotoshoot met 1 fotokaart met foto naar keuze   € 25
extra fotokaart van dezelfde hond/baas                € 15

Kalender 30 x 60 cm

Een – one-page – fotokalender. Erg indrukwekkend dankzij de grote foto op echt HD fotopapier (Fuji Silk)

Fotoshoot met 1 kalender met foto naar keuze   € 25
extra kalender met dezelfde foto                           € 10

Posters

Grote posterafdrukken van uitstekende kwaliteit op 200grs briljant wit papier. Leuk voor aan de muur in de kinderkamer of netjes zelf ingelijst.

50 x 70 cm                € 35
60 x 90 cm                € 40
70 x 100 cm             € 45

Canvas

Er zijn herinneringen die iets meer dan een standaard fotoprint of digitaal bestandje verdienen.  Dankzij het 4cm dikke frame komt het canvasdoek helemaal tot leven. Door zwarte viltstroken aan de achterkant van het frame te gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat de muur waaraan de foto hangt, niet wordt beschadigd.
 Deze canvas is van HDR topkwaliteit van het hoogste niveau op het gebied van kleurechtheid, toonbereik en afdrukkwaliteit.

Fotoshoot met 1 canvas met foto naar keuze
40 x 30 cm           € 70
60 x 40 cm           € 80
80 x 60 cm           € 90

Drieluik met 3 foto's

Een schitterende drieluik als fotolijst met de uitstraling, het gevoel en de kwaliteit van HD. De drie foto’s worden belicht op Fujicolor Silk-fotopapier en afgewerkt in een eco-leer omslag. Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om tekst op de voorkant te laten graveren.
 Een mooie aanvulling in het interieur van elk huis; op de boekenplank, schouwmantel, dressoir of bureau.

15 x 15 cm € 100
           18 x 18 cm € 110
20 x 20 cm € 120
           15 x 23 cm € 100
18 x 26 cm € 110
           20 x 30 cm € 120

Kleuren buitenkant eco-leer

Kleuren buitenkant fluweel en suede

Mini fotoalbum Lite HD 5 spreads

Een echt betaalbaar professioneel album met dikke pagina’s. De omslag wordt geprint op linnen en is altijd een foto-omslag, waar ook kosteloos tekst op geplaatst kan worden. Het album is van topkwaliteit Fuji Silk fotopapier met dikke platliggende spreads. Afhankelijk van het fotoformaat is er plaats voor 7 tot 12 foto’s, waarvoor er een op de voorkant en een op de achterkant geplaatst wordt.

Fotoshoot met mini album Lite met foto’s naar keuze

20 x 20 cm                                € 130