Jouw fotoshoot met hond

Alles wat je moet weten

Jouw fotoshoot en alles wat je moet weten

Word ​je blij van mijn foto’s? Gebruik dan het contactformulier. Vervolgens neem ik via mail contact met ​j​e op en stuur ik ​jou een vragenlijst.

Lees alle info’s op mijn website goed door en struin door mijn producten, om mijn vragenlijst zo uitgebreid mogelijk te kunnen invullen. Vertel mij, wat ​jou bevalt en wat ​je van onze shooting verwacht. Zo kan ik reeds tijdens de fotoshooting op bepaalde details in onder andere de beeldcompositie aandacht geven.

Vervolgens gaan we de shooting plannen. Samen prikken we een datum en ontvang​ je alle belangrijke informatie rondom jouw shooting van mij – hoe ​je ​jezelf en jouw hond op de shooting kunt voorbereiden en wat ​je op de grote dag allemaal mee kunt nemen.

Ik help ​jou graag bij alle beslissingen rondom de locatie, jouw outfit en laat graag vooraf, als ​je dat wenst, mijn producten zien.

De locatiekeuze

Er is geen goed of fout, er is alleen maar persoonlijke smaak. Kom​ je uit de stad en hou​ je van duidelijke moderne lijnen in neutrale kleuren? Dan kiezen we een urbane locatie met baksteen, graffity, architectonische highlights, reflecterende oppervlaktes.

Ben​ je meer van de natuur en breng​ je j​e tijd met jouw hond het liefst door in het bos? Wil​ je romantische of natuurlijke foto’s, bonte kleuren en misschien een zonsondergang?

Ook dat is mogelijk. Voor waterliefhebbers zijn er natuurlijk ook genoeg plassen en strandjes in de buurt.

Voor foto’s bij jou thuis beschik ik over een portable studio.

Laat mij weten of​ je een favoriete locatie hebt of wat jouw voorkeur is.

Als hondenliefhebber en fotografe ken ik veel spots en herken ik het potentieel van een locatie.

Wat als?
De droom van het perfecte model…

Er zijn veel dingen, die mijn klanten bezig houden vóór de shoot en maar al te vaak wordt er dagen over nagedacht – wat als de hond niet luistert.
Veel hondenbezitters stoppen veel energie in de opvoeding van hun trouwe viervoeter en wiens hond eigenlijk altijd luistert, maar wat als hij dat precies op deze belangrijke dag niet doet???
En dan zijn er mensen die zeker weten dat hun hond zijn eigen zin heeft en al verwachten dat het voor hun hond moeilijk is om stil te blijven zitten.
Het maakt niet uit wat voor soort hondenbezitter je bent, je wilt graag foto’s die je hond laten zien zoals hij is en niet perfect poserend en stilstaand.
Natuurlijk maakt het mijn werk een stuk gemakkelijker als je je hond rustig kunt laten zitten, maar als dat niet zo is, dan is dat ook niet erg.
Door mijn ervaring met dieren heb ik een eindeloos geduld en ook een goed gevoel voor mijn diermodellen ontwikkeld.

 

Wat als?
De droom van het perfecte model…

Er zijn veel dingen, die mijn klanten bezig houden vóór de shoot en maar al te vaak wordt er dagen over nagedacht – wat als de hond niet luistert.
Veel hondenbezitters stoppen veel energie in de opvoeding van hun trouwe viervoeter en wiens hond eigenlijk altijd luistert, maar wat als hij dat precies op deze belangrijke dag niet doet???
En dan zijn er mensen die zeker weten dat hun hond zijn eigen zin heeft en al verwachten dat het voor hun hond moeilijk is om stil te blijven zitten.
Het maakt niet uit wat voor soort hondenbezitter je bent, je wilt graag foto’s die je hond laten zien zoals hij is en niet perfect poserend en stilstaand.
Natuurlijk maakt het mijn werk een stuk gemakkelijker als je je hond rustig kunt laten zitten, maar als dat niet zo is, dan is dat ook niet erg.
Door mijn ervaring met dieren heb ik een eindeloos geduld en ook een goed gevoel voor mijn diermodellen ontwikkeld.

 

Vaak weet ik al waar ze naar toe zullen lopen en zo niet, dan heb ik een repertoire aan interessante dingen bij me, waarmee ik de aandacht van de hond op mij kan vestigen.

De veiligheid van jouw hond staat altijd voorop!! Ik neem geen onnodig risico, vooral in stedelijke omgevingen, en geef er de voorkeur aan de hond aan de leiband te houden in plaats van dat er iets gebeurt. De riem en halsband worden vervolgens uit de foto’s verwijderd en je bent helemaal vergeten dat ze er zelfs waren.

Last but not least, het is belangrijk voor mij om jouw hond te nemen zoals hij is. Is hij een kleine “wildebras”, die gewoon niet graag stil zit? Dan hebben we de beste voorwaarden voor geweldige actiefoto’s. Is jouw hond meer van ​het trage soort? Dan heb ik alle tijd van de wereld, om jouw hond perfect in scéne te zetten. Er is geen regel die zegt dat een hond moet staan, zitten of liggen voor ‘de perfecte foto’.

Waarom kiezen voor Dierbaar Beeld

Gedegen opleiding

In de afgelopen jaren heb ik veel tijd, geld en energie geïnvesteerd in een uitgebreide opleiding Dierenfotografie.

Grote keuze aan drukwerk

Een grote selectie van professionele drukproducten om de foto’s van jouw dier te laten schitteren.

poot 64

Geen tijdsdruk

Ik heb veel ervaring met hondengedrag en het lezen van hondentaal en neem de tijd voor een stressarme ervaring.

Zo bereik je mij

Adres

Arnhem / Gelderland

Telefoon

Neem direct contact op