Minifotoshoot Magische verhalen festival

 

Minifotoshoot Magische verhalen festival

1E5A8127

 

Door omstandigheden kunnen de fotoshoots op deze dag helaas niet doorgaan.

 

 

 

Minifotoshoot bij Kasteel Middachten:

Inclusief 1 afgedrukte foto van 13 x 18 cm voor de prijs van €15,-

 

De fotoshoot vindt plaats op 15 juli 2022 van 11 tot 18 uur, bij droog weer in het bos. Bij regen hebben wij een binnenlocatie ter beschikking.

De planning/intekenlijst vind je onderstaand, hier kun je je inschrijven voor de fotoshoot en alvast afrekenen.
Je reservering is definitief zodra de betaling voldaan is.

Afrekenen fotoshoot

De minifotoshoot kan ter plekke contant of via QR-code worden afgerekend.

Foto bestellen

Na de fotoshoot ontvang je jouw persoonlijke inlogcode voor een online galerij op mijn website, waar je jouw favoriete foto kunt kiezen. Als je het nummer van de gewenste foto emailt naar info@dierbaarbeeld.nl stuur ik deze op.

Andere afdrukken

Daarnaast kun je prachtige afdrukken op geselecteerde hoogwaardige producten zoals fotokaarten, kalender of canvas bijbestellen.

Uitleg over deze producten lees je hieronder. De prijzen zijn inclusief fotoshoot en bewerking, excl. verzendkosten.

De aangeboden producten staan uitgestald bij de receptie, waar je ze alvast kunt zien en voelen.

In de online galerij kun je tot 13 augustus jouw keuze maken. Vervolgens ga ik de gekozen foto’s bewerken en de producten voor jou bestellen. Binnen twee weken zullen de producten dan bij jou worden afgeleverd.

Van alle bestelde foto’s ontvang je ook een digitaal bestand in schermresolutie met logo, dat geschikt is om bij voorbeeld op social media te delen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Fotokart 2

Fotokaart 20 x 25 cm

Deze stevige fotokaarten zijn gemaakt van een ca. 4,5 mm dik, luxe natuurkarton. Maximale uitstraling voor uw mooiste foto’s! Kies jouw mooiste foto’s in staand (portret) of liggend (landscape). Er is keuze uit Fuji Fotopapier of Mohawk Eggshell fine art papier.Wil je ook een mooie bewaardoos voor de kaarten? In mijn shop is de FolioBox beschikbaar, in verschillende materialen, maten en kleuren.

Kalender 30 x 60 cm

Een – one-page – fotokalender. Erg indrukwekkend dankzij de grote foto op echt HD fotopapier (Fuji Silk)

Kalender
Poster

Posters

Grote posterafdrukken van uitstekende kwaliteit op 200grs briljant wit papier. Leuk voor aan de muur in de kinderkamer of netjes zelf ingelijst.

50 x 70 cm
60 x 90 cm
70 x 100 cm

Canvas

Er zijn herinneringen die iets meer dan een standaard fotoprint of digitaal bestandje verdienen.  Dankzij het 4cm dikke frame komt het canvasdoek helemaal tot leven. Door zwarte viltstroken aan de achterkant van het frame te gebruiken, kun je er zeker van zijn dat de muur waaraan de foto hangt, niet wordt beschadigd.
 Deze canvas is van HDR topkwaliteit van het hoogste niveau op het gebied van kleurechtheid, toonbereik en afdrukkwaliteit.

Fotoshoot met 1 canvas met foto naar keuze
40 x 30 cm
60 x 40 cm
80 x 60 cm

Canvas

Drieluik met 3 foto's

Een schitterende drieluik als fotolijst met de uitstraling, het gevoel en de kwaliteit van HD. De drie foto’s worden belicht op Fujicolor Silk-fotopapier en afgewerkt in een eco-leer omslag. Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om tekst op de voorkant te laten graveren.
 Een mooie aanvulling in het interieur van elk huis; op de boekenplank, schouwmantel, dressoir of bureau.

15 x 15 cm 
           18 x 18 cm
20 x 20 cm           15 x 23 cm
18 x 26 cm            20 x 30 cm

Kleuren buitenkant eco-leer

Kleuren buitenkant fluweel en suede

Mini fotoalbum Lite HD 5 spreads

Een echt betaalbaar professioneel album met dikke pagina’s. De omslag wordt geprint op linnen en is altijd een foto-omslag, waar ook kosteloos tekst op geplaatst kan worden. Het album is van topkwaliteit Fuji Silk fotopapier met dikke platliggende spreads. Afhankelijk van het fotoformaat is er plaats voor 7 tot 12 foto’s, waarvoor er een op de voorkant en een op de achterkant geplaatst wordt.

Fotoshoot met mini album Lite met foto’s naar keuze
20 x 20 cm

Album HD